Hälsosam livsstil – här hittar du de bästa tipsen!

Låt bilen stå och bli hälsosammare

Av både hälsoskäl och miljöskäl är det en bra idé att låta bilen stå. Om du vill värna om miljön ännu mer kan du köpa en elbil. När du har en elbil är det en stor fördel att kunna ladda bilen hemma. Att installera en Easee laddbox som är smart och funktionell är ett tips. Easee laddbox är den mest intelligenta laddboxen på marknaden. Den är liten men väldigt kraftfull. Den finns i olika färger och du kan välja en som matchar ditt hus.

Skaffa en laddbox

En fördel med Easee laddbox är att du kan styra elbilsladdningen från en app i telefonen. Eftersom du kan bestämma när du ska ladda bilen kan du välja att ladda bilen då elpriset är som lägst. När elpriserna har blivit högre är det betydelsefullt för elräkningen att kunna styra laddningen. Du kan även spara el genom att gå mer.

Gå mer i vardagen

Vardagsmotion är det i särklass bästa du kan göra för din hälsa. Små förändringar kan göra stor skillnad för hälsan. Att du tränar en timme och sen sitter stilla hela dagen är inte tillräckligt för att du ska vara hälsosam. Du behöver vara rörlig i vardagen för att kroppen ska må som bäst. Därför är det perfekt att promenera mera.