Hälsosam livsstil – här hittar du de bästa tipsen!

Snusa eller röka

Att snusa eller röka anses sällan vara särskilt hälsosamt. Men det finns snus som är mer hälsosamt än det traditionella snuset. Det kan även vara en lösning att börja snusa om man vill sluta röka. Mest hälsosamt är det att använda sig av tobaksfritt snus.

Ett hälsosamt alternativ

Ett fantastiskt alternativ till både traditionellt snus och rökning är tobaksfritt snus som finns i flera olika smaker. Det tobaksfria snuset ser precis ut som vanligt snus och känns likadant under läppen. Skillnaden är bara att det innehåller växtfibrer istället för tobak. Vid produktionen av tobaksfritt snus tillsätts även nikotin i olika halter vilket gör det till en god hjälp om du vill dra ner på det. Då kan du helt enkelt köpa tobaksfritt snus med olika halter av nikotin som gör att du kan dra ner i din egen takt.

Sluta röka

Om du är rökare och vill sluta så kan det vara ett alternativ att börja snusa istället. Även om snuset innehåller nikotin så påverkar det inte lungorna på samma sätt som rökning gör. Det kan därför anses vara ett bättre alternativ. Om du sedan vill sluta med nikotinet helt så kan du gå över till tobaksfritt snus.